Mijn naam is Roos Mulder en ik teken en ontwerp onder de naam Roosje~Rosalie ®. Zoals je ziet heb ik een ® achter mijn tekennaam.
Het is mijn officiële merknaam  waaronder ik teken en ontwerp.
Ik kon als kind al leuk tekenen en won ook vaak teken/ kleurplaat wedstrijden omdat ik daar een heel creatief iets van wist te maken. Het tekenen raakte wat meer op de achtergrond totdat ik in 2012 een tekening van mijn konijn had gemaakt en deze deelde op facebook. Hier werd zo enthousiast op gereageerd dat ik daardoor werd aangemoedigd om verder te gaan met tekenen.
Ik heb mij door de jaren hierin weten te ontwikkelen en ik heb verschillende materialen uitgeprobeerd: acryl, krijt, aquarel. Het ontwerpen vind ik naast tekenen erg leuk, met name de combinaties die ik maak van mijn tekeningen met multi media.
Naast het tekenen is heb ik een passie voor konijnen en deze dieren zie je  veelal terug in mijn werk! Ik raak vertederd door konijnen en zij zijn mijn inspiratiebron voor mooie tekeningen en ontwerpen.
Het ontwerpen van huisjes/ hokken voor konijnen is een nieuw project wat ik onlangs gestart ben, naast het ontwerpen van logo's,  afbeeldingen voor op t-shirts/hout/stickers.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
Roosje ~Rosalie®

 

Tekening van mijn konijn