Herroepingsrecht

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@roosjerosalie.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten

Uitzonderingen retourneren

 

Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie

6 Garantie

6.1 De producten die Atelier Roosje~Rosalie® levert dienen te voldoen aan de kwaliteit, eisen en omschrijving zoals deze zijn vermeld op Atelier Roosje~Rosalie®.

6.2 In geval het product niet voldoet aan de kwaliteit, eisen of omschrijving zoals deze zijn omschreven op de Atelier Roosje~Rosalie®, dient de koper binnen zeven (7) werkdagen na ontvangst van het product  Atelier Roosje~Rosalie® schriftelijk of per email te informeren over de non-conformiteit en of schade aan het product (email- en bezoekadres, van Atelier Roosje~Rosalie® staan vermeld in de algemene voorwaarden).

6.3 In het geval dat een product niet voldoet aan de kwaliteit, eisen of omschrijving zoals deze is omschreven en weergegeven op de Atelier Roosje~Rosalie®, heeft de koper het recht de producten kosteloos terug te zenden aan Atelier Roosje~Rosalie®. Koper heeft recht op kosteloos herstel van het product of op vervanging door een gelijksoortig product, dan wel indien het product niet meer leverbaar is op teruggave van het aankoopbedrag inclusief de eventueel betaalde verzendkosten.

6.4 Atelier Roosje~Rosalie® is niet aansprakelijk voor gebreken of slijtage aan het product in het geval van nalatig onderhoud, onjuist gebruik (niet opvolgen van de instructies in de gebruiksaanwijzing) of in het geval van gebruikelijke slijtage van een product.

6.5  Atelier Roosje~Rosalie® raadt aan de geleverde producten met de hand af te wassen en niet middels een vaatwasmachine. Schade als gevolg van afwassen met een vaatwasmachine valt niet uit te sluiten, hiervoor is Atelier Roosje~Rosalie® niet aansprakelijk.

Identiteit ondernemer

Atelier Roosje~Rosalie®

Dennenweg 14
Info@roosjerosalie.nl
06-81172168
KVK NUMMER  nvt
BTW NUMMER nvt

 

 Modelformulier voor herroeping