KaartenKerst

Van alles wat

Hare
Kerstactie
De actie voor kerst was heel erg leuk! Annemieke Kok heeft een setje kerstkaartjes gewonnen, die heeft ze inmiddels al ontvangen. Ik heb nog wat kerstkaarten over,en ik hoop dat ik ze allemaal kan verkopen. Maar we hebben nog even, het is nog geen kerst, en anders bewaar ik de rest voor volgend jaar. Ik maak elk jaar een nieuwe collectie ik vind dat zo leuk om te doen. Ik heb ze dit jaar ergens anders laten drukken, en dit kwam zeker de kwaliteit ten goede. Helaas zijn de enveloppen hiervan standaard. Bij de kaarten van vorig jaar had ik prachtige, ook wel wat prijzige, gekleurde enveloppen. De kleurenveloppen hou ik er wel in voor de variabele kaarten, kaarten die per stuk gekocht kunnen worden. Ik vind dat toch ook erg mooi. Voor de kerstkaarten is dat gewoon geen optie dan worden de kaarten wel heel erg duur, ik wil er ook wel een klein beetje wat aan verdienen. Ik heb nog het e.e.a. nodig om te investeren, zo onderhoud ik mijn hobby, want dat is het. 
Website
Ondertussen is mijn oude website bijna helemaal overgenomen. Dus kan ik deze komende week opheffen. Ik raak aan WordPress steeds meer gewend, en weet al aardig de weg om het e.e.a. te vinden, en hoe het allemaal werkt, dat heeft ook tijd nodig.
Webwinkel
Ook de webwinkel inrichten vind ik erg leuk. Deze heb ik nu ook bijna onder de knie. Het zijn wel tijdrovende klusjes, naast het ook nog tekenen en ontwerpen. De shop blijft nu bestaan. Ik zal in de basis kaartjes verkopen, misschien ook nog prenten die je kunt inlijsten. Daar denk ik over na. Daarnaast wil ik kadootjes gaan maken en aanbieden. Maar daarover later meer in de nieuwsbrief!
Druk
Rabbit Time! gaat ook goed, ik werk hiervoor niet meer fulltime, gelukkig want het breekt mij nu echt op na drie jaar non-stop er aan gewerkt te hebben. Het is nu een stichting geworden, en hierdoor is er nu meer ruimte en vrije tijd  voor mij ontstaan. De verantwoording is nu verdeeld over het bestuur. Ik heb naast konijnen ook een passie voor tekenen, ontwerpen, creëren en heb hiervoor zoveel ideetjes over, en ik kom er amper aan toe. Dus ik hoop nu toch meer tijd te hebben om mijn tekenen te ontwikkelen. Ik ga die tijd innemen!
Konijnenkalender
De kalender stond ook even op een laag pitje, dit omdat ik van de zomer lang ziek ben geweest, en creativiteit laat zich niet dwingen en lukt dan ook niet als je je zo beroerd voelt. Ook kwam de kerstactie er tussendoor. Dit zijn terugkerende projectjes waar ik altijd erg naar uit kijk! Maar ik pak de kalender weer op, en ga ermee aan de slag!
Tot slot
Neem eens een kijkje op mijn website. Hij is nu iets anders dan mijn vorige. Qua vormgeving ben ik hier wat meer beperkt, en moet ik nog het eea uitzoeken. Ik hoop dat jullie hem mooi vinden, en dat hij ook gebruiksvriendelijker is. Laat je een berichtje achter in mijn gastenboek?
Lieve groet,
 
 
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.