SchilderijenStickers

Portretschilderijen maken

TommieDaar ben ik weer, het is alweer een poosje terug dat ik wat geschreven heb voor mijn blog. Ik ben onlangs benaderd door Brenda die ik van de dierenambulance ken met de vraag of het mij niet leuk leek om eens wat te maken voor het nieuwe dierencrematorium in Nunspeet.
Het fijne weet ik er nog niet van, ze zou later contact met mij opnemen, ze was nog superdruk en het liep ook wat uit met die plannen.
En aangezien ik altijd met vanalles bezig ben, heb ik in elk geval gevraagd wat ze voor ogen had,want een schilderij maak je niet even in een dag. Het is de bedoeling dat ik dan daar mijn werk neer ga hangen, portretten van dieren, deze kunnen dan verkocht worden, of gewoon ter decoratie.Heel erg leuk vind ik dat! In elk geval wil ik dan het portret van Tommie daar tentoonstellen, en ga ik nu aan de slag met twee andere schilderijen. Nog even goed bedenken wat ik zal maken, ik denk een schilderij van een hond, en ik weet ook wel wie ik daarvoor ga benaderen. En nog een konijn of ander dier. Deze week zal ik daar ook mee aan de slag gaan. De konijnenkalender stagneert enorm, daar baal ik ook wel van, maar er komt steeds zoveel tussendoor. Het is dan ook niet anders. 
Ook heb ik intussen een leuke snijplottter, waarmee ik ontzettende mooie dingen kan maken, stickers, doosjes, labels etiketten, opdrukken voor kleding, je kan het zo gek niet bedenken. Het is nog wel een gepuzzel met hoe het eea werkt. Dus dat is mij wel wat tegengevallen, er is daar veel tijd in gaan zitten om het eea uit te zoeken. En dan lukt het soms ook niet meteen. Onlangs een mooie sticker gemaakt voor de konijnenliefhebber. Heel leuk om te maken! Vandaag maar ook mijn postetiketten gemaakt, en postpapier voor bij de bestellingen. Dus wel lekker crea bezig in elk geval!

Sticker Home met watermerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.